Care sunt motivele pentru care tot mai multa lume apeleaza la fatete dentare?

In ultimii ani tot mai multa lume alege sa apeleze la fatetele dentare. In acest context nu este surprinzator faptul ca estetica dentara este una dintre cele mai solicitate ramuri din domeniul stomatologiei. Argumentele care stau la baza acestor alegeri sunt multiple si variaza de la persoana la persoana. In ceea ce urmeaza discutam care sunt principalele motive pentru care numarul acelora care opteaza pentru fatetele dentare este in continua crestere.

1. Obtinerea unui zambet perfect

Fara doar si poate ca principalul motiv pentru care tot mai multa lume apeleaza la fatete dentare este dorinta de a avea un zambet perfect. In acest sens exista pacienti care sunt nemultumiti de albul dintilor sau de aspectul acestora. Tot la fel exista pacienti care sunt nemultumiti de dispunerea, de forma sau de orientarea dintilor. Pentru a remedia aceste nemultumiri, pacientii se adreseaza clinicilor stomatologice pentru a beneficia de tratamente dentare cu fatete.

2. Presiunea social media si a mass-mediei

Un alt argument care sta la baza numarului tot mai mare de persoane care apeleaza la tratamente cu fatete dentare Alexandria este cel referitor la presiunea generata de social media si de mass-media in privinta aspectului la nivelul danturii. In contextul in care tot mai multe persoane publice si influenceri apeleaza la astfel de tratamente de estetica dentara, nu este surprinzator faptul ca tot mai multa lume care urmaresc respectivele persoane alege sa apeleze la astfel de tratamente stomatologice.

3. Inlocuirea aparatului ortodontic in unele cazuri

Atunci cand dintii sunt usori inegali, strambi sau nu au o aliniere perfecta, pacientii sunt indrumati in vederea obtinerii unor dinti egali, in linie si drepti sa poarte un aparat ortodontic. Insa in anumit cazuri se pot obtine rezultatele dorite si folosind fatetele dentare. Prin urmare si acesta este unul dintre motivele pentru care unii pacienti aleg sa urmeze acest tratament stomatologic.

4. Costuri mai mici fata de coroanele dentare

Tot in randul motivelor pentru care unii pacienti aleg fatetele dentare regasim si argumentul referitor la costuri. Pentru anumite tratamente costurile cu fatetele dentare sunt mai putin costisitoare comparativ cu costurile pe care le implica un tratament cu ajutorul coroanelor dentare.

5. Rezistenta superioara impotriva petelor

Nu in ultimul rand merita amintit faptul ca foarte multa lume decide sa apeleze la fatete dentare Alexandria ca urmare a faptului ca acestea sunt mai rezistente decat smaltul natural la dintilor la diferite tipuri de alimente, bauturi sau la fumat. Prin urmare vorbim despre faptul ca petele care pot fi cauzate de cafea, tutun, ceaiuri sau alte alimente la nivelul dintilor naturali nu se depun la fel de repede pe fatetele dentare.

Indiferent de care este argumentul pentru care ai luat decizia de a opta pentru fatetarea dintilor, trebuie spus ca este recomandat sa efectuezi un consult stomatologic. In urma unui consult de specialitate si impreuna cu medicul stomatolog trebuie luata decizia cu privire la urmarea unui tratament cu fatete dentare. Pentru a beneficia de un astfel de tratament cu fatete dentare Alexandria poti gasi mai multe informatii pe modent.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *