Cabine de dus- eleganta si confort

Imbinarea panourilor de sticla la aceste cabine de dus, se face cu mare atentie la detalii. Alegeti modele practice si elegante care confera un aspect extrem de frumos baii in care este amplasata cabina de dus. Optand pentru un design modern, realizat din sticla securizata cu balamale de fixare net calitative, veti avea nenumarate beneficii pe termen lung. Alegeti un cadru prin care sticla este fixata de structura peretelui si asigurati-va ca modelul ales este cel care va place cel mai mult si se potriveste cu stilul propriu.

Daca alegeti cabine de dus prevazute cu usi batante va bucurati de un plus de eficienta si eleganta. Aceasta este alegerea ideala pentru a ramane suficient spatiu astfel incat usile sa se deschida usor fara a lovi celelalte obiecte existente din baie. Pe de alta parte usile glisante au avantajul ca folosesc foarte putin spatiu si nu vor incomoda deloc la deschidere.

Materialele folosite la fabricarea cabinelor de dus trebuie sa fie de calitate superioara de aceea este deseori utilizata sticla securizata. Grosimea acesteia se incadreaza intre 3 si 8 mm. Indiferent daca optati pentru sticla clara sau opaca, este absolut esential ca aceasta sa treaca prin procesul de securizare. Tineti cont de faptul ca toate elementele componente ale cabinei de dus trebuie sa fie de buna calitate. Elementele calitative de feronerie folosite la imbinare nu vor rugini in timp si nu se vor deteriora, astfel ca vor functiona la eficienta maxima. Trebuie sa evitati cu desavarsire elementele de imbinare din plastic deoarece acestea se strica rapid, dupa doar cateva utilizari.

Cabine de dus- cu accesorii  diverse

In privinta materialelor utilizate la fabricarea acestor cabine de dus, cel mai des intalnita este sticla pentru ca acesta se incadreaza unui raport corect calitate pret.Forma si dimensiunea cabinei se alege in functie de nevoi si de spatiul disponibil in baie. Puteti opta pentru o cabina dreptunghiulara, patrata sau rotuda sau, in unele cazuri, alegeti chiar una asimetrica pentru a optimiza mai bine spatiul din baie.

Cabine de dus- dimensiuni diferite

Dimensiunile unei cabine de dus va permit sa utilizati spatiul facil si confortabil, fara sa va simtiti inghesuiti si sufocati. Spatiul disponibil in baie, joaca un rol deosebit de important. Alegeti cabina cea mai potrivita iar daca aveti un spatiu generos in baie, amplasati si celelalte obiecte sanitare, fara sa coferiti senzatia de aglomeratie.

Este cert faptul ca o cabina de dus prea mica este inconfortabila,  de aceea este necesar sa tineti cont de aceste aspecte .Accesoriile si dotarile suplimentare se pot achizitiona in functie de bugetul alocat.Acestea va ofera confortul dorit astfel ca merita sa va achizitionati o cabina de dus echipata cu diverse accesorii care va sporesc confortul si va relaxeaza total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *