Bransament electric- protectie si siguranta

Electrocoserv s-a remarcat la scurt timp de la aparitia pe piata, in ceea ce priveste proiectarea si executia de instalatie si bransament electric, aerian si subteran, precum si executia de posturi de transformare. Totodata, echipa noastra de electricieni autorizati se ocupa de intocmirea documentatiilor tehnice necesare pentru eliberarea tuturor avizelor, fara de care aceasta activitate nu ar fi posibila.

Trebuie sa intocmiti si sa depuneti un dosar tehnic de utilizare necesar incheierii contractului de furnizare cu operatorul de distributie iar noi va sprijinim in acest sens. De asemenea, executam orice fel de instalatie electrica interioara sau exterioara, pentru case, vile, blocuri, asociatii de proprietari, la preturi fara concurenta. Aici aveti siguranta deplina ca planurile dumneavoastra vor fi duse la bun sfarsit, fara sa intalniti nici cel mai mic obstacol.

Oferim servicii de racordare la reteaua de energie electrica pentru consumatorii casnici, industriali sau cei care fac parte din sectorul de comert sau din orice alte domenii care folosesc energia electrica in scopul realizarii de activitati comerciale, industriale sau agricole.

Va stam la dispozitie cu realizarea diverselor proiectelor precum si executia cu mare atentie la detalii a bransamentelor electrice de joasa si de medie tensiune, aeriene sau subterane. Bransamentele pot fi individuale, atunci cand servesc un singur abonat sau colective, atunci cand implicit, servesc mai multi abonati. Serviciile noastre se adreseaza atat segmentului rezidential, cat si celui comercial si industrial.

De astfel, activitatea firmei acopera si statutul de antreprenor general prin care ne asumam raspunderea fata de beneficiar pentru executarea de lucrari, chiar si cu un grad de complexitate ridicat, respectand cu precizie termenele de executie prestabilite.

Bransament electric – proiectare si executie

Echipa noastra este formata din meseriasi specializati intr-o gama larga de domenii de lucru, care asigura satisfacerea exigentelor pietei si angajamentul executiei unor lucrari bine efectuate. Electrocoserv este firma ce executa orice tip de bransament electric la preturi competitive, respectand termenele stabilite de comun acord.

Dispunem de o gama larga de echipamente si unelte ce vin in sprijinul indeplinirii proiectelor noastre, ceea ce ne face apreciati pe scara larga. De asemenea, va oferim consultanta gratuita in constatarea defectelor si gasirea celor mai potrivite solutii, in ceea ce privesc instalatiile electrice. Lucrarile noastre sunt menite sa va aduca siguranta pe termen indelungat de timp.

Bransament electric- colaborarea avantajoasa

Inca de la inceput, procesele desfasurate in cadrul firmei noastre s-au bazat pe o serie de reguli si proceduri atent elaborate, pentru a avea certitudinea ca va putem oferi lucrari care se ridica la cele mai inalte standarde calitative. In domeniul consultantei energetice venim in sprijinul dumneavoastra cu o echipa bine consolidata, alcatuita din profesionisti, mereu pregatiti sa solutioneze orice problema la instalatia electrica.

In activitatea zilnica, ne bazam pe cunostiintele acumulate in zeci de ani de studiu si activitati practice. Asadar facem eforturi considerabile pentru ca dumneavoastra sa puteti obtine un raport calitate-eficienta la costuri reduse, pentu orice lucrare ati avea de executat. Nu ezitati sa ne contactati pentru a experimenta o colaborare de succes de care o sa va aduceti cu drag aminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *