Alege masina dorita din flota firmei de inchirieri auto Premier Rent-a Car

Sa detii o masina personala nu este atat de usor, chiar si in anul 2020. Nu doar ca atunci cand o cumparam vrem ca aceasta sa fie in stare de functionare cat mai buna si sa arate impecabil dar cautam si cele mai bune solutii pentru a recuce cheltuilelile cu diverse acte si controale de rutina necesare.

Multe peroane fac greseala de a-si cumpara o masina mai scumpa care presupune insa un buget de mentenanta pe masura. De asemenea, si consumul de carbutant este mai mare cu cat motorul este mai puternic. Si oricat am incerca, nu putem sa nu apasam pedala de acceleratie cand avem drum liber in fata cu atatia cai putere la dispozitie.

Exista insa si variante alternative mai bune, in special pentru cei care au nevoie de o masina ceva mai rar. Una dintre aceste variante este reprezentata de catre serviciile de inchirieri auto, care au devenit foarte populare de cativa ani, peste tot in tara.

In Bucuresti ii gasim pe cei de la Premier Rent-a Car, o firma cu o experienta si o reputatie foarte mare in acest domeniu. Acestea au fost dobandite in anii de activitate, inca de la inceput oferindu-le clientilor cele mai bune masini si servicii de inchiriere.

In timp, pe masura ce au devenit mai cunoscuti si mai apeciati de catre clienti, flota lor s-a marit si s-a modernizat de la an la an. Oferind exact ceea ce au nevoie clientii atrage de la sine mai multe beneficii si conduce in cele din urma la o mai buna dezvoltare a unei afaceri.

Serviciile de inchirieri auto sunt destinate oricarei persoane care are nevoie de o masina, chiar daca este vorba despre cateva ore intr-o zi sau pentru o intreaga saptamana. Contractul de inchiriere si plata se pot face foarte rapid, chiar si online, o varianta mai rapida si de altfel preferata de multe persoane datorita faptului ca este convenabila si mai comoda, putand fi realizata de oriunde. Iar apoi, pur si simplu putem ridica masina din locatia dorita.

Flota Premier Rent-a Car cuprinde diverse tipuri de masini, de la modele ecomonice pana la modele de lux, in functie de necesitatile fiecarui client. Reprezinta astfel o solutie optima pentru cei care au nevoie de o masina eleganta cu care sa mearga la un evenimet special sau la o intalnire importanta si dorim sa facem o impresie buna sau sa atargem privirile celorlalti. Mai ales ca toate masinile arata impecabil, fiind verificate in permanenta pentru defecte in orice privinta.

Pentru mine personal, o astfel de varianta este mult mai preferabila comparativ cu transportul in comun sau cu taxiurile. Sunt si o persoana care prefera sa mearga mai mult pe jos, in pricipiu sa faca miscare insa uneori este nevoie de ceva mai rapid si mai eficient. De altfel, nu as putea spune ca ma pot descurca atat de usor intr-un alt oras daca nu petrec ceva mai mult timp pe acolo intai.

Astfel, comparativ cu un autobuz sau un tramvai, pot pleca cu masina personala oriunde, oricand, sa aleg orice ruta si sa opresc acolo unde vreu. De asemenea, nu mai este nevoie sa impart spatiul cu alte persoane, la orele de varf fiind de altfel si foarte aglomerat. Si in plus, aceste mijloace de transport circula doar pana la anumite ore ceea ce inseamna ca daca am nevoie sa ajung undeva dupa miezul noptii voi fi nevoit sa caut alta varianta. In schimb, daca am la dispozitia mea o masina personala, totul este mult mai usor.

Faptul ca au o gama atat de diversificata de masini este un lucru bun, pentru ca exista numeroase motive pentru care oamenii ar avea nevoie de o masina. La ei apeleaza astfel foarte multe persoane, atat oameni simpli cat si vedete sau persoane importante care au nevoie de o masina de lux, posibilitatea de a o alege si cu sofer fiind unul dintre factorii importanti care ii determina sa aleaga Premier Rent-a Car.

Completarea formularului de inchiriere este si ea foarte usoara, dupa cum deja am precizat. Nu va dura decat cateva minute iar in cel mai scurt timp primim si aprobarea celor de la Premier. Astfel, masina ne poate astepta la una dintre cele doua locatii pe care le putem selecta.Putem cere mai multe informatii si prin apel telefonic sau prin WhatsApp, atat despre masinile disponibile cat si despre posibilitatea de plata si alte servicii oferite.

Foarte importanta este si securitatea datelor fiecarui client care apeleaza la serviciile lor, de accea plata prin card este securizata, identitatea si datele personale ale fiecarui client fiind cunoscute doar de catre Premier Rent-a Car.Asadar, daca planuiti sa mergeti in capitala si aveti nevoie de o masina personala care sa va ajute sa va faceti treaba mai repede, nu ezitati sa alegeti serviciile oferite de Premiei Rent-a Car.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *