5 motive pentru care sa urmezi tratamentul de epilare definitiva

Atunci cand iti doresti o piele mereu fina si delicata, tratamentele de infrumusetare si de intretinere corporala sunt foarte utile. In conditiile in care vrei sa rezolvi cat mai eficient problema pilozitatii nedorite, epilarea definitiva se poate dovedi a fi cea mai inspirata alegere. Daca pana acum ai ezitat din anumite motive sa apelezi la sedintele de epilare definitiva Pitesti, in continuare vei putea gasi care sunt principalele argumente care recomanda aceasta procedura pentru indepartarea pilozitatii nedorite din anumite zone ale corpului.

1. Metoda sigura pentru indepartarea firelor de par

Epilarea definitiva foloseste tehnologia laser pentru a elimina firele de par nedorite pentru totdeauna. Din acest motiv nu exista efecte adverse sau riscuri la adresa organismului in urma procedurilor de epilare cu tehnologia laser. Mai mult decat atat, in saloanele de cosmetica si de infrumusetare, procedura este aplicata de catre personal calificat si cu experienta in astfel de tratamente estetice.

2. Eficienta ridicata

Un al doilea motiv pentru care epilarea definitiva este recomandata se refera la eficienta ridicata a acestei metode. Firele de par supuse tratamentului cu tehnologia laser vor fi indepartate pentru totdeauna. In acelasi timp firele de par care se vor regenera in alti foliculi vor putea fi indepartati mult mai usor in cadrul tratamentelor de intretinere, tratamente efectuate dupa finalizarea tratamentului initial de epilare definitiva. Prin prisma inovatiilor tehnologice in materie de folosire a tehnologiei laser, epilarea definitiva este recomandata atat pentru barbati, cat si pentru femei, pentru toate tipurile de par.

3. Raportul dintre costul tratamentului si eficienta acestuia

Chiar daca la prima vedere costul tratamentelor pentru epilare definitiva Pitesti este mai ridicat comparativ cu metodele clasice, pe termen lung este mai degraba o investitie. Fiind un tratament corporal foarte eficient si cu rezultate pe termen lung, costurile initiale se vor amortiza in urmatoarele cateva luni. In loc sa platesti sume mai mici la intervale scurte de timp pentru metode clasice de epilare, suporti costul initial mai mare al epilarii definitive.

4. Durata tratamentelor

In momentul in care alegi sa urmezi un tratament de epilare definitiva Pitesti alegi ca in cateva luni sa scapi pentru totdeauna de firele de par nedorite de la nivelul anumitor zone ale corpului. Intervalul de timp de cateva saptamani la care se aplica procedura de epilare cu tehnologie laser inseamna mai putin timp pierdut pentru a obtine aspectul dorit al pielii.

De asemenea, odata cu finalizarea tratamentului initial de 8-12 sedinte pentru epilarea definitiva, tot ceea ce mai trebuie facut este sa urmezi un tratament de intretinere. Acest tratament de intretinere inseamna 1-2 sedinte de epilare cu laser pe an. Comparativ cu metodele clasice care presupun sedinte efecutate la intervale mult mai dese, epilarea definitiva este fara doar si poate mult mai avantajoasa.

5. Lipsa disconfortului

Nu in ultimul rand merita sa amintim si argumentul referitor la lipsa disconfortului in ceea ce priveste epilarea definitiva. Daca majoritatea metodelor clasice de epilare inseamna disconfort resimtit la nivelul pielii, epilarea definitiva cu ajutorul tehnologiei laser inseamna un disconfort minim sau chiar lipsa totala a oricarui disconfort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *