Valoarea ascunsa a unei bijuterii de argint

Valoarea unei bijuterii argint nu se masoara doar in calitatea materialelor utilizate, in stralucirea pietrelor sau in valoarea economica:de multe ori bijoux-ul preferat contine amintiri, mesaje si nuante personale, ascunse, caracteristici care le ofera accesoriilor noastre o valoare imensa.

Ce inseamna sa adaugati valoare unei bijuterii de argint?Un inel, o bratara sau un colier pot reprezenta intr-adevar un sens profund, care depaseste mult valoarea simpla a materialului! Uneori pretiozitatea unui accesoriu este asociata cu puterile magice ale pietrelor, alteori in functie de locul in care au fost gasite materiile prime.

Foarte des, insa, valoarea ascunsa a unei bijuterii din arginpoate fi legata si de forma bijuteriei sau a pandantivului. Adaugarea valorii bijuteriei noastre inseamna atribuirea unui sens special unei forme sau culori care o distinge. In acest sens, creatoarea Ioana Preda ofera, in fiecare sezon, bijuterii speciale, cu mesaje profunde, in care fiecare femeie se va regasi.

Ele vorbesc despre iubire, despre liberate, despre visuri si despre eleganta. Pe langa aceasta, fiecare forma de bijuterie inseamna si altceva. Sa descoperim impreuna cateva forme recurente, care pot contine o semnificatie ascunsa!

Frunza

O simpla frunza de copac, care ne aminteste de toamna, reprezinta de fapt un simbol al renasterii: dorinta unui nou inceput, a unui mugur care ne poate aduce atat de multa fericire. In acest sens, putem achizitiona cerceii Earcuff Leaf, din argint de 925, cu zirconii mici fatetate, incrustate in acestia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *