Usi automate antifoc- extrem de utile

Aceste usi automate antifoc aduc satisfacere deplina tuturor  clientilor prin calitatea, durabilitatea si flexibillitatea produselor oferite prin intermediul mediului online.Obiectivul principal al firmei Arcom Glass este sa vina in sprijinul clientilor cu o oferta imbatabila de produse de calitate,la preturi deosebit de accesibile.

Daca ati decis sa colaborati cu aceasta companie va veti convinge in scurt timp ca ati ales cel mai serios partener de afaceri care va asigura succesul. Dorinta echipei de specialisti este sa gestioneze in mod optim cerintele clientilor si sa le ofere suport technic de specialitate la nevoie.

Accesati site-ul www.fireglass.ro si alegeti usi antifoc de aluminiu, extrem de benefice.Toate aceste usi sunt insotite de un certificat de rezistenta la foc dar si la fum. In functie de posibilitatea de a aparea un incendiu intr-un anumit spatiu alegeti usile specifice pentru perioada la care se poate asigura aceasta protectie. Acestea sunt prevaute cu dispozitive automate de inchidere si un sistem de blocare si se remarca prin etanseitate maxima.

De asemenea, usile sunt prevazute cu anumite garnituri ce previn trecerea fumului, acestea fiind absolut necesare in sistemele de protectie la foc. Usile care au caracteristici antifoc sunt extrem de folositoare in conditiile de incendiu si fum si au o rezistenta marita si la impact. Avantajele pe care vi le ofera sunt nenumarate avand in vedere faptul ca au proprietati excelente din punct de vedere al izolarii termice. Usile de aluminiu sunt neinflamabile si va ofera protectie maxima in timpul expunerii la un incendiu, limitand extinderea focului.

Usi automate antifoc- in conformitate cu standardele europene

Fireglass va ofera o diversitate mare de usi automate antifoc care sunt de un real folos, in incaperile unde exista posibilitatea sa apara vreun incendiu nedorit.Acestea au scopul de a incetini propagarea incendiului dintr-un loc in altul doar pentru o perioada limitata de timp, perioada in care  se limiteaza raspandirea focului si se gaseste solutia optima de a iesi din acea cladire.

Usi automate antifoc- usor de instalat

Daca vreti sa indepartati orice risc si sa nu va puneti vata in pericol este recomandat sa va achizitionati usi automate antifoc.Acestea sunt deosebit de folositoare in special pentru cei care isi desfasoara activitatea intr-un hala industriala sau de productie sau intr-un spatiu din subsol.

Este foarte important sa colaborati cu adevarati profesionisti in domeniu pentru a fi siguri ca usa este montata corect deoarece in caz contrar, orice lacune ramase in deschizatura dintre perete si cadru de usa va expun pericolului, ceea ce nu este deloc de dorit. Nu merita sa va asumati acest risc mai ales ca aveti la indemana un personal specializat care va garanteaza ca usile antifoc de aluminiu sunt instalate in mod corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *