Ulei de transmisie – lubrifiant de exceptie

Antos Grup va ofera o gama larga de produse dintre care se remarca ulei de transmisie, absolut necesar la un moment dat pentru masina dumneavoastra. Acesta este folosit pentru a lubrifia transmisia masinii astfel incat sa functioneze la performante optime. In plus, lichidul de transmisie actioneaza ca lichid hidraulic, lubrifiant si agent de racire pentru masina. Folosind produse de calitate superioara aveti un plus de confort si siguranta ca masina dumneavoastra funtioneaza in parametrii normali.

Firma noastra va ofera solutii tehnice complete, bazate pe game de produse special dezvoltate pentru o eficienta marita. Pentru oferte de pret dar si pentru alte informatii suplimentare, va sugeram sa ne contactati telefonic sau pur si simplu accesand site ul nostru on line. Trebuie sa va informati corect inainte de alege uleiul cel mai potrivit pentru asigurarea functionarii corecte a transmisiei si pentru a evita orice probleme ulterioare ar putea aparea.

Daca faceti parte din categoria de soferi suspiciosi si nu stiti inca ce decizie sa luati noi suntem mandri sa va demonstram ca avem dreptate. Asadar, va propunem sa trimiteti cererea de oferta imediat si va garantam ca veti fi pe deplin multumiti de produsele noastre. Noi suntem increzatori in parteneriate de viitor iar faptul ca de-a lungul timpului am primit feed back pozitiv din partea colaboratorilor si suntem mandri de echipa pe care o formam. Experienta pe care am acumulat-o in timp ne ajuta sa gasim solutiile cele mai adecvate in functie de necesitatile clientilor nostri.

Ulei transmisie – trebuie schimbat la timp

Trebuie sa aveti mare grija deoarece, daca nu schimbati acest ulei transmisie la momentul potrivit,mai ales la cutiile automate  exista riscul sa provoace un comportament neregulat al transmisiei masinii, ceea ce ingreuneaza schimbatul vitezelor in mod regulat. In principiu, se recomanda schimbarea uleiului de transmisie la fiecare 50.000-60.000 de kilometri parcursi, adica in medie la cel putin 2 sau 3 ani, insa il puteti schimba si anual daca va doriti rezultate mult mai bune in ceea ce priveste transmisia.

Ulei transmisie- absolut necesar

Daca observati un zgomot diferit al cutiei de viteze, in timpul mersului sau chiar in momentul cand schimbati viteza, atunci cu siguranta este nevoie sa schimbati acest ulei transmisie. Antos Grup vine in sprijinul dumneavoastra cu oferte imbatabile si va asigura ca folosind produsele noastre veti beneficia de rezultate bune si bineinteles functionalitate maxima. Prin urmare, cand vedetii ca masina schimba viteza cu intarziere sau trepideaza atunci cand schimba treptele sau chiar produce mici socuri, acesta este semnul clar ca uleiul este uzat si trebuie inlocuit.

Produsele noastre sunt concepute special pentru lubrifierea transmisiilor autovehiculelor dar si in aplicatii industriale cand se lucreaza in conditii de sacini mari si viteze de alunecare. Uleiurile de transmisie sunt obtinute din uleiuri de baza speciale sintetice de cea mai buna calitate, ceea ce va garanteaza reusita sigura. Produsele noastre reduc vibratiile mecanismului de transmisie, astfel incat veti putea schimba mult mai usor treptele de viteza si contribuie in mod semnificativ la cresterea economiei de combustibil.Pentru mai multe produse viiztati site-ul nostru www.antosgrup.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *