Tratamente faciale profesionale in cadrul saloanelor de cosmetica

Fiecare dintre noi ne ingrijim intr-o masura mai mica sau mai mare de aspectul nostru fizic. O foarte mare atentie este acordata pentru ingrijirea fetei, iar tenul trebuie sa fie cel care se bucura de cea mai mare atentie. Saloanele de infrumusetare si ingrijire corporala ofera o gama diversificata de proceduri si tratamente care sa ajute la intretinerea corpului si la infrumusetare, iar printre numeroasele tratamente oferite in cadrul acestor saloane se regasesc si diferite proceduri dedicate ingrijirii faciale.

Tratamentele faciale profesionale sunt alegerea ideala pentru acele persoane care simt ca au nevoie de anumite imbunatatiri in ceea ce priveste aspectul tenului, dar si pentru acele persoane care doresc doar sa se relaxeze si sa isi revigoreze pielea de la nivelul fetei. Urmarea unor tratamente faciale Pitesti inseamna un rasfat acordat tenului, dar si prevenirea imbatranirii.

Procedurile tratamentelor faciale profesionale

Dintre cele mai comune probleme intalnite in cazul aspectului pielii la nivelul fetei regasim aparitia ridurilor odata cu trecerea timpului, aparitia cosurilor, eruptiile de tip acnee, punctele de grasime, punctele negre sau chiar anumite pete care apar odata cu inaintarea in varsta. Nu in ultimul rand pielea lasata este uneori o problema in ceea ce priveste aspectul tenului.

Toate aceste probleme pe care cei mai multi dintre noi le pot percepe ca fiind imperfectiuni in ceea ce priveste aspectul tenului se pot remedia si pot fi combatute eficient prin urmarea unor sedinte de tratamente faciale Pitesti. Exista mai multe proceduri in cadrul tratamentelor faciale profesionale. Printre acestea putem aminti procedurile de reintinerire a tenului folosind lumina intens pulsata (IPL), curatarea pielii fetei cu ultrasunete, curatarea faciala prin intermediul curentului galvanic, aplicarea tehnicii de microdermabraziune cu diamant sau aplicarea stimulilor electrici la nivelul tenului.

Chiar daca oricare dintre aceste proceduri aduce beneficii in ceea ce inseamna ingrijirea si intretinerea pielii la nivelul fetei, trebuie spus ca odata ce te adresezi unui salon de infrumusetare vei beneficia de consultanta pentru alegerea celor mai potrivite proceduri in vederea obtinerii rezultatelor dorite in cel mai scurt timp. Microdermabraziunea este utilizata pentru a indeparta urmele aparute in urma acneei sau urmele cauzate de petele de varsta, dar si pentru diminuarea ridurilor.

Pentru a scapa de impuritatile de la nivelul tenului in vederea pregatirii pielii pentru procedurile de reintinerire faciala se efectueaza curatarea faciala cu ajutorul ultrasunetelor si a curentului galvanic. Ulterior se poate trece la folosirea luminii intens pulsate pentru a stimula productia celulelor de colagen si de elastina, celule care contribuie la elasticitatea si fermitatea tenului, respectiv la incetinerea procesului de imbatranire a tenului. Pentru relaxarea tenului se efectueza masaj facial, aceasta tehnica favorizand punerea in miscare a circulatiei sanguine la nivelul fetei.

Tratamente faciale Pitesti la Routine Beauty Center

Ori de cate ori doresti sa te ingrijesti de pielea de la nivelul fetei poti apela la astfel de tratamente faciale profesionale la Routine Beauty Center in Pitesti. Acest salon de cosmetica ofera servicii complete pentru ingrijirea si relaxarea tenului, servicii prestate de personal calificat. Pentru mai multe detalii poti accesa www.routine-beauty.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *