Tao masaj-o formă straveche de terapie

Un masaj Tao este o formă antică de terapie. Încorporează elemente care sunt menite să reconforteze și să revitalizeze organele sexuale. Unii oameni au o concepție greșită că acesta este doar un alt cuvânt pentru un act sexual, dar istoria masajului Tao ne arată cât de departe de adevăr sunt aceste idei greșite.Masajul Tao a fost dezvoltat de-a lungul secolelor și a fost predat pe cale orală concubinelor nobililor chinezi.

Nobilimea chineză, conform obiceiului, trebuia să aibă un număr mare de soții, și aveau nevoie să fie mult mai activi din punct de vedere sexual.Masajul erotic taoist a fost astfel dezvoltat ca o modalitate de a revitaliza energia interioară a corpului și pentru a crește virilitatea și starea de bine. Ideea din spatele unui masaj Tao este, prin urmare, restabilirea unui flux adecvat al energiei în corp și revitalizarea energiei sexuale.

Cum funcționează acest masaj?
Acest masaj are ca principiu restabilirea fluxului de energie în organism, circulația liberă a energiei și eliminarea blocajelor. Stimularea organelor genitale poate fi inclusă sau nu. Scopul masajului este de a permite receptorului să se relaxeze complet, corpul este masat în întregime, atât trunchiul, cât și brațele și picioarele.Diferite puncte de presiune sunt stimulate pentru a permite deblocarea centrelor energetice și curgerea lină a energiei.

În unele cazuri, maseuza își va pune mâinile ușor pe diferite zone ale corpului și le va activa prin aplicarea unei ușoare presiuni pentru a permite relaxarea.Tensiunea este delicată și o presiune foarte mică este exercitată. Umerii și spatele sunt, de asemenea, relaxați în același mod. Ideea este de a restabili fluxul de energie în organism printr-o atingere liniștitoare, mai degrabă decât prin presarea și frământarea mușchilor.

Beneficiile masajului Tao
Restaurarea calității vieții și a energiei sexuale este ceea ce face ca masajul de la tao-erotic-massage.ro să fie atât de înviorător.Oamenii care au parte de o sesiune de masaj se simt revigorați la sfârșit, mai degrabă decât obosiți și somnoroși, așa cum se întâmplă în alte forme de terapii de masaj.

Din acest motiv, acest masaj este recomandat pentru anumite tipuri de probleme sexuale. Multe cazuri de disfuncție erectilă pot fi tratate cu ajutorul masajului Tao. Mai mult, deoarece energia sexuală este una dintre cele mai bune soluții de degajare a stresului cunoscute de om, un masaj Tao este o metodă foarte bună de a elimina stările de stres.

Masajul are dublul merit de a fi preventiv și curativ. Preventiv deoarece relaxează sistemul nervos și regenerează organismul. Corpul poate intra mai ușor în stări de calm și liniște și poate spori capacitatea de recuperare. Oboseala și epuizarea scad. Este, de asemenea, curativ sau terapeutic deoarece diferitele mișcări ale masajului (frământarea, presiunea, netezirea) stimulează, tonifică și reglează funcțiile sistemelor din corpul nostru (sanguine, pulmonare, limfatice).

In concluzie
Masajul Tao este o formă de artă foarte veche și, la fel ca orice alte forme de masaj, are utilizări specifice. Masajul Tao a fost dezvoltat special pentru a ajuta la ameliorarea stresului și îmbunătățirea vitalității sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *