Reparatii cutii automate- la preturi de exceptie

Firma noastra de reparatii cutii automate a luat nastere ca urmare a nenumaratelor cereri in acest sens, dat fiind faptul ca tot mai multi romani detin masini dotate cu transmisie automata. Reprezentam un concept modern de service cutii automate, lucrand cu o echipa specializata in repararea si mentenanta cutiilor de viteze automate de orice fel.

De asemenea, dispunem de o aparatura tehnica performanta si de un personal specializat, bine instruit care poate face fata cu succes cerintelor dumneavoastra. Avem o relatie foarta buna cu clientii nostri si avem parteneriate cu incredere cu clientii nostri, datorita faptului ca reusim sa oferim solutii eficiente de fiecare data.Diagnosticarea corecta a defectelor semnalate inca de la inceput de client reprezinta primul pas care ar trebui facut in procesul de reparatie.

Folosim testere dedicate fiecarei marci auto in parte iar cu ajutorul experientei si cunostintelor acumulate in timp la multiple cursuri de specializare, va garantam o diagnoza cat mai precisa. In activitatea pe care o intreprindem zi de zi nu pierdem nici un pic din vedere obiectivul nostru principal. Facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a rezolva problema cat mai repede, la un cost final cat mai apropiat de cel estimat.

Reparatii cutii automate – ajutor real

Datorita experientei acumulate in timp, ne permitem sa executam o reparatii cutii automate de cea mai buna calitate. Cu timpul ne-am extins serviciile si am adus reale beneficii pentru cei care si-au pus toata increderea in noi.Am incheiat nenumarate contracte de colaborare cu clientii nostri, fiind o firma specializata in reparatii dar si in vanzarea uleiurilor si pieselor dedicate cutiilor de viteze automate.

Reparatii cutii automate – echipa eficienta

Ne ocupam cu serviciul de reparatii cutii automate pentru orice tip de autoturisme precum si cu curatirea si intretinerea acestora. O data cu cresterea activitatii noastre ne-am marit si echipa si ne-am creat o identitate demna de invidiat. Va oferim piese de calitate net superioara la piesele noastre si va garantam ca acestea vor reda functionalitatea deplina a autoturismelor dumneavoastra.

Suntem competenti sa gestionam orice problema, iar datorita suportului nostru tehnic, va garantam ca masina dumnevoastra va fi pe maini bune. Lucram in colaborare cu service-uri auto recunoscute si suntem mereu orientati catre clienti, de aceea ne place sa fim la curent cu ultimele inovatii si tehnologii aparute in domeniul auto.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati aici si sa aflati orice informatii suplimentare aveti nevoie. Inca de la putin timp de la momentul infiintarii, principalul domeniu de activitate consta in repararea transmisiilor automate dar si comercializarea pieselor din import. Suntem o firma autorizata care respecta toate normele europene in vigoare, deoarece consideram ca acest lucru este absolut necesar. De asemenea, dispunem de un spectru larg de piese auto potrivite pentru toate gamele de masini si suntem mereu pregatiti sa facem fata cu succes chiar si celor mai complexe proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *