Renoveaza-ti casa un un imprumut de nevoi personale!

A detine o locuinta este un lucru extraordinar, in special pentru o familie la inceput de drum. Poate ai primit-o mostenire sau, dupa multa munca si economii, ai reusit sa iti achizitionezi una. Desigur, daca nu faci un credit ipotecar este greu sa cumperi o locuinta, sau macar una noua sau de lux.

Daca ai reusit insa sa pui mana pe un apartament micut, care insa nu este imbunatatit (de aceea a costat atat de putin) probabil va fi nevoie sa ii faci cateva retusuri. Nu trebuie sa faci ceva de lux, dar macar sa zugravesti, sa schimbi tocaria si alte mici retusuri sunt necesare daca doresti sa locuiesti intr-o casa noua curata.

Nu ai banii necesari? Pentru niste renovari mai mici, poti face un credit de nevoi personale fara ipoteca, pe maxim 5 ani, iar daca renovarile sunt mari, poti face unul cu ipoteca pe mai multi ani, in functie de banca. Si, ca sa  afli cine iti poate oferi un asemenea credit, alege platforma VreauCredit.ro. Cu ce te ajuta aceasta platforma? Vei reusi sa compari toate tipurile de credite din Romania. Scopul este acela de a vizualiza toate ofertele pentru a alege optiunea cea mai convenabila pentru tine.

A-ti lua angajamentul pentru un credit nu este simplu. Trebuie sa fii sigur ca vei faca fata cheltuielilor. Fa un calcul pe termen lung si daca, intr-adevar, ai nevoie de o suma mai mare sau mai mica. Inainte de a accesa un credit, pune pe hartie toate renovarile necesare. Intreaba un specialist care sa iti estimeze toate, dar absolut toate costurile.

Te sfatuim sa nu iei din banca o suma fixa ceruta de mesteri, ci putin mai mult daca se poate pentru ca, pe parcursul renovarilor, pot sa apara surprize. Care sunt aceste?Muncitorii pot sa constate ca nu au suficiente materiale pentru a renova peretii sau nu ajung placlie de parchet. Ori faianta achizitionata a venit cu cateva placi sparte si este nevoie de mai mult. Suprize si chiar mici incidente neplacute pot sa apara. Ia-le in calcul pe toate inainte de a cere banii necesari.

A renova o locuinta cu un imprumut de nevoi personale este convenabil, deoarece acesta nu este o operatiune pe care sa o faci pentru cateva luni, ci pentru ani intregi. Este o investitie in locuinta ta care va merita fiecare banut. In plus, astfel te vei simti acasa, intr-o locuinta curata si amenajata dupa dorintele tale.

Cum se desfasoara un imprumt pentru nevoi personale?

Dupa ce ai decis cu ajutorul platformei VreauCredit.ro ce fel de impumut este mai bun pentru tine, nu trebie decat sa completezi un formular cu datele personale si sa aplici. Vei fi sunat in cel mai scurt timp pentru a avea o intalnire cu ofiterul bancar.

Daca se constata ca te incadrezi in cerinte (dureaza cateva minute), in unele cazuri, poti primi banii chiar in aceeasi zi. Acesti bani trebuie returnati pe o perioada de 5 ani de obicei, prin rate lunare, la o data stabilita de comun acord cu institutia respectiva. Iar pareta frumoasa este ca nimeni nu te va intreba pentru ce anume iti trebuie banii.Asa ca, nu mai astepta si renoveaza-ti casa urgent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *