Print-ul Smart

Imprimantele clasice sunt foarte potrivite atunci cand sunteti la birou sau acasa si doriti sa printati documente, asa cum este IMPRIMANTA KYOCERA FS-1041 . Ce decizie luati atunci cand doriti sa printati orice sau oriunde?Exista varianta unei imprimante portabile a carei cerneala se usuca rapid iar suprafata de imprimare este mare, chiar si atunci cand este curbata si nu plana, ceea ce face din aceasta imprimanta o varianta excelenta pentru printarea unei etichete de pe diverse lucruri sau ambarcatiuni.

Pretul unei asemenea imprimante este de 150 de euro bucata dar are o dimensiune minuscula, incapand aproape in buzunar. Pachetul contine o protectie pentru capul de imprimare, cartusul de cerneala, cablul USB, iar bateria interna are autonomie de 6 ore daca este utilizata si 72 de ore daca este tinuta in standby.

Folosirea aceste imprimante este foarte usoara, trebuie apasat doar un buton lateral iar faptul ca imprimanta este pregatita de printare atunci cand butonul este verde; dupa inverzire, se trece imprimanta pe deasupra suprafetei pe care doriti sa o imprimati, apoi totul se imprima cu o rapiditate destul de mare, de 30 mm pe secunda.

Ca la orice tip de imprimanta, principala cheltuiala este data de achizitionarea de cartuse iar daca printati color, trebuie sa achizitionati sase, iar un centru de reciclare al acestora inca nu exista. Dispozitivul achizitionat trebuie sa se conecteze printr-o aplicatie proprie si nu prin bluetooth, ceea ce ar fi fost mult mai usor deoarece incarcarea este destul de lenta.

Exista posibilitatea de schimbare a limbii, se seteaza timpul si data, exista si un cod QR care poate fi utilizat si un soft pentru etichetare, dar nu functioneaza cu IOS, desi probabil acest lucru se va rezolva printr-o actualizarea a soft-ului. Aplicatia este usor de folosit dar ar putea fi mai complicata din cauza utilizarii unui ecran mic precum al telefonului iar atunci cand imprimanta este in actiune, ecranul telefonului este blocat.

Este utila aceasta imprimanta atunci cand printam carte si hartie pe o suprafata plana, dar nu pentru acestea a fost achizitionata; se poate imprima pe un pahar de vin, chiar daca a fost dificil apoi de indepartat cerneala de pe pahar, pe o cutie din plastic se poate imprima acceptabil, pe usa si pe elemente din plastic, pe lemn si pe aproape orice suprafata, iar printul de calitate vine dupa un exercitiu mai lung, dupa incercari repetate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *