Pentru orice problema la cutia de viteze automata te asteptam la Automatic Gearbox

Cosmarul oricarui sofer este de a avea probleme cu masina astfel incat sa nu mai poata circula, iar daca problema este una grava, precum defectiuni la cutia de viteze, atunci cu siguranta singura solutie este sa apelezi la service specializat.Daca in domeniul masinilor avand cutie de viteze manuala mai poti sa apelezi la ajutor nespecializat, atunci cand conduci o masina avand o cutie de viteze automata singura solutie o reprezinta profesionistii in reparatii cutii automate.

O masina pe baza de cutie de viteze automata ofera mai multe avantaje soferilor care opteaza pentru acest tip de masina.Un prim avantaj se refera la faptul ca soferul nu mai este nevoit sa isi ia mainile de pe volan in timp ce conduce masina.Un al doilea avantaj este reprezentat de lipsa pedalei de ambreiaj la masinile avand cutie de viteze automata.Astfel, o masina cu o cutie de viteze automata ofera mai multa mobilitate oricarui sofer, dar si un control mai bun asupra masinii.

Cutiile de viteze automate sunt mult mai complexe comparativ cu cele manuale si din acest punct de vedere atunci cand apar defectiuni la astfel de cutii este total nerecomandat sa incerci sa rezolvi pe cont propriu orice defectiune, cat de mica ar fi. Acest lucru trebuie retinut pentru ca exista riscul de a crea pagube si mai mari, iar costurile cu reparatii cutii automate vor creste ulterior.

De aceea, recomandarea specialistilor in domeniu este ca la primele semne ca ceva nu functioneaza corespunzator sau chiar la primele suspiciuni ca ar putea exista o problema la cutia de viteze automata a masinii tale este indicat sa te adresezi unui service auto specializat pe reparatii cutii automate. Un astfel de service este SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti.

Observand faptul ca tot mai multe sunt solicitarile soferilor in materie de reparatii cutii automate, cei de la Automatic Gearbox au ales sa se specializeze pe astfel de servicii.Prin urmare, in ultimii ani au participat la numeroase training-uri de specialitate in Olanda si Germania.Avand la baza peste 20 de ani de experienta in solutionarea diverselor probleme aparute la cutiile de viteze ale tuturor masinilor, specialistii de la Automatic Gearbox iti pot oferi servicii de calitate, piese originale si preturi fara concurenta.

Pentru a identifica problema cutiei de viteze, la Automatic Gearbox vei beneficia de servicii de diagnoza gratuita.Mai mult decat atat, nu ai nevoie de o programare.Astfel, imediat ce ai senzatia ca ceva este in neregula cu masina ta te asteptam la unitatea noastra de service.Pe baza diagnozei specialistii nostri in reparatii cutii automate vor realiza un raport si pe baza acestuia se va trece la reconditionarea pieselor sau inlocuirea acestora, acolo unde este necesar.

Intreaga gama de servicii oferite de Automatic Gearbox in domeniul reparatii cutii automate poate fi gasita pe site-ul nostru, la www.reparatiecutieautomata.ro.Trebuie subliniat faptul ca intreaga echipa de mecanici ce lucreaza pentru Automatic Gearbox sunt autorizati RAR si astfel fiecare client are garantia faptului ca beneficiaza de servicii de calitate si conform normelor in vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *