Maturator stradal Tuchel 590 Plus – solutia care raspunde tuturor exigentelor

Convar Imex vine in sprijinul firmelor de salubritate, firmelor de constructii de drumuri, primariilor, consiliilor judetene si tuturor agentilor economici care se ocupa de curatarea si intretinerea diferitelor suprafete, cu produse inedite intre care se remarca Maturatorul stradal TUCHEL 590 PLUS. Acordam importanta sporita detaliilor, de aceea functionalitatea la standarde ridicate, eficienta si viabilitatea sunt caracteristicile care dorim sa fie reprezentative in identificarea echipamentelor distribuite de CONVAR IMEX SRL.

Comercializam echipamente de calitate superioara, marca Tuchel Germania si ne detasam de alte produse cu dotari similare existente pe piata, printr-un pret extrem de competitiv. Cei care au achizitionat produsele noastre va pot confirma acest lucru.Personalul specializat al firmei Convar va sta la dispozitie cu sfaturi practice si utile care va vor ajuta sa spulberati orice nelamurire aveti in legatura cu maturatorul stradal 590 PLUS.

Maturatorul poate fi atasat unor masini purtatoare cum ar fi: masini comunale (Unimog, Multicar etc), autocamioane, buldoexcavatoare, tractoare, incarcatoare frontale, miniincarcatoare, motostivuitoare, sporind eficienta activitatii de curatare in mod considerabil. Oferta noastra se adreseaza in special firmelor de salubritate dar si altor agenti economici sau institutii care se ocupa de curatenia strazilor, autostrazilor sau a diferitelor suprafete care necesita curatarea prin maturare.

Maturator stradal TUCHEL 590 PLUS – dotari standard

Datorită diferitelor sale sisteme de cuplare și a lățimilor multiple de lucru, maturarea cu un PLUS 590 este foarte flexibilă și este ideală pentru aproape toate vehiculele purtătoare.Daca nu cunoasteti inca detalii despre maturatorul stradal TUCHEL 590 PLUS este momentul ideal sa aflati ce anume il face atat de remarcabil.

Dintre dotarile standard, enumeram: inele perie 100% PPL plastic cu Ø exterior 590mm, sistemu de reglare a uzurii periei cu doua brate laterale (9 pozitii), pozitie de reglare oblica a axului ce asigura distanta constanta intre inelele de perie si colector (daca maturatorul este echipat cu colector),  sistem de reglare/inclinare laterala mecanica, aparatoare contra dispersarii precum si roti industriale de sustinere 250 x 50 mm pentru PLUS 135 – 260 cm.

Serviciile vanzare si postvanzare oferite completeaza si desavarsesc oferta noastra. Oferim consultanta tehnica inainte de vanzare, asistenta si instructiuni cu privire la punerea in functiune a echipamentelor, montajul acestora la solicitarea clientului, revizii garantie si postgarantie, inlocuirea pieselor componente si de uzura in cel mai scurt timp posibil.

Maturator stradal TUCHEL 590 PLUS – detalii suplimentare

Daca sunteti interesati sa achizitionati un maturator stradal, nu ezitati sa ne contactati  sau sa accesati site-ul www.convar.ro unde pe langa dimensiunile si detaliile tehnice aferente veti regasi si alte informatii folositoare de care trebuie sa tineti seama inainte de a va achizitiona un astfel de echipament.

Pe langa dotarile de baza (roti de sustinere, sistem de flotare verticala, sistem de inclinare transversala si sistem de reglare uzura perie cu 9 pozitii si in pozitie de reglare oblica a axului, maturatorul TUCHEL 590 PLUS are un sistem de parghii de blocare care ii asigura o ghidare optima si o eficienta pe masura. In plus, este dotat cu roti de sustinere cu Ø 260 x 50 mm si suporturi de depozitare, iar optional poate fi echipat cu un colector.

Produs profesional ce se potriveste aproape oricarui vehicul purtator, Maturatorul stradal TUCHEL 590 PLUS are diametrul periat marit de 590 mm iar datorita sistemului PP WaveLine 100% (combinatie de fire fine si mai groase in interiorul inelelor de perie) cu sistem CrownLock este sporita eficienta si viabilitatea echipamentului si a consumabilelor. In situatia in care se doreste curatarea fara colectare, nu mai este necesara demontarea colectorului, Maturatorul Tuchel 590 Plus permitand ridicarea acestuia.Suntem la dispozitia potentialilor nostri clienti si raspundem  cererilor de oferta in cel mai scurt timp cu dorinta de a satisface exigentele acestora pentru facilitarea activitatii pe care acestia o desfasoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *