Manichiura cu acrilic

Daca te-ai uitat vreodata la mainile prietenei tale, sunt sanse sa aibe o manichiura deosebita care sa nu poata astepta sa incerci. Indiferent daca este vorba de un aspect de nail art sau de un nude simplu, nu exista niciodata unghii prea scurte sau prea ungi pe care sa experimentezi.

In ultimii ani, unghiile acrilice au fost mai populare ca niciodata datorita formelor de unghii care ar fi aproape imposibil de intretinut doar cu unghiile naturale si cu oja in mai multe straturi pe care o puteti inghesui pe un singur deget. Dar, inainte de a intra in salon pentru a obtine propria manichiura profesionala, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le cunoasteti inainte.

Unghiile acrilice necesita o intretinere regulata.
Manichiura acrilica este o arta dedicata si, daca nu sunteti gata sa ajungeti la un salon la fiecare doua pana la trei saptamani pentru o umplere, atunci este bine sa nu incepeti.

Omiterea umplerii poate fi periculoasa pentru unghia naturala deoarece, unghiile cresc si creste probabilitatea ca umiditatea sa intre intre unghiile naturale si acrilic. Cand se intampla acest lucru, ar putea creste o ciuperca – ceea ce nu este distractiv pentru nimeni.

Aceasta nu este un moft de frumusete ieftina. La fel ca si constructiile cu gel, unghiile acrilicele pot fi un serviciu costisitor de intretinut. Pregatiti-va sa cheltuiti aproximativ 150 de lei pe luna pastrandu-va unghiile – mai mult daca preferati unghiile cu gel pentru o manichiura de durata.

Incepeti cu unghii scurte
Daca este prima data cand aveti unghii acrilice, este mai bine sa incepeti cu o lungime mai scurta si sa lucrati treptat pana la unghii cu lungimea sablonului. Acest lucru va asigura ca aveti timp sa va obisnuiti sa faceti lucruri de zi cu zi cu ele, deoarece aproape orice se simte ciudat la inceput. Chiar daca ele se simt grele, acrilicele sunt delicate si pot avea nevoie de cateva umpleri pentru a face lucruri cum ar fi deschiderea cutiilor suc sau tastarea la calculator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *