De unde cumparam martisoarele anul acesta?

Dragi mamici, stiu ca si anul acesta trebuie sa pastram distantarea sociala, caci nu am scapat inca de amenintarea virusului SARS-COV-2. Dar in unele zone ale tarii, spre exemplu in Iasi, se zvoneste ca din Februarie se vor deschide scolile. Prin urmare, eu ma voi apuca din timp sa caut si sa cumpar martisoarele pentru cei doi copilasi ai mei.

Nu m-am gandit inca la buget, dar cu siguranta voi opta pentru martisoare intre 5 si 10 lei pentru colegele de clasa, iar in cazul in care nu vom pune bani la comun cu ceilalti parinti vom opta pentru un martisoare ceva mai scumpe pentru doamnele invatatoare si cate un buchet de flori.Bineinteles ca m-am pus si pe cautat caci anul acesta nu ma voi mai duce in targurile de martisor organizate la noi in oras, tocmai pentru a fi sigura ca nu ma expun unui risc inutil, caci pana la urma martisoare 2021 se gasesc online cu nemiluita.

Un site care mi-a atras atentia este IMartisoare.ro.Mi-a placut mult la ei ca au o selectie mare de martisoare, care se potrivesc pentru orice buzunar, dar mai ales pot fi oferite mai multor persoane.Adica am reusit sa gasesc modele care sa se potriveasca si pentru fetitele din clasa celor doi baieti ai mei, de varste diferite, unul este in clasa I si unul in clasa a IV a, dar si pentru doamnele invatatoare. Mai mult decat atat, am gasit modele potrivite si pentru mama mea, dar si pentru colegele de birou ale sotului mei.

Prin urmare, nu mai este nevoie sa ies din casa, pentru a cumpara martisoare, ci le pot cumpara din confortul casei mele. Astfel am timp cu nemiluita sa ma gandesc si razgandesc asupra modelor si sa am o evidenta clara a pretului de la inceput, pana la sfarsit.Voi, dragi mamici sau tatici, cum veti proceda anul acesta? Veti cumpara sau nu martisoare in acest an? Si daca da, veti merge in targurile de profil sau le veti comanda ca mine de acasa? Si pentru ce preturi veti opta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *