Romantik

Un blog cu atitudine
Fără categorie

De ce sa alegi o clinica de dermatologie estetica

Femeilor, dar si barbatilor, le place din ce in ce mai mult sa arate bine. Si nu ne referim doar la tinutele vestimenatre, ci si la aspectul fizic. Este vorba despre sanatatea si frumusetea celui mai mare organ – pielea. Pentru a camufla semnele imbatranirii, cicatricile de la cosuri sau chiar mici defecte, fara a trece prin operatie, gandeste-te la dermatologul cosmetic. Astfel de specialisti sunt intalniti nu in spitale, ci in clinici specializate in dermatologie cosmetica. Clinica Yiara este o astfel de clinica unde, pe langa profesionisti in domeniu, vei avea parte si de tratamente cosmetice de ultima generatie, cu aparatura performanta.

Apeleaza la un dermatolog estetic

Produsele de pe piata nu au niciun efect asupra problemelor intampinate in ceea ce priveste sanatatea si frumusetea pielii? S-ar putea sa fie timpul sa iei in considerare o vizita la o clinica dermatologie precum Yiara. Corectarea si tratamentul unei probleme a tegumentului nu necesita neaparat o interventie chirurgicala sau tratamente invazive. De exemplu, ridurile fine pot fi rezolvate si prin tratamente faciale periodice, eliminand riscul de a ajunge cu fata lipsita de expresie, asa cum vedem adesea la persoanele dependente de interventii chirurgicale ce presupun folosirea bisturiului.

Dermatologia estetica este o abordare mai “soft” am putea spune, ce necesita o multitudine de instrumente de ingrijire performante pentru a elimina si chiar vindeca, in functie de caz, imperfectiunile vizibile de pe piele. Yiara iti poate rezolva o multime de probleme, nu numai ale fetei, dar si ale intregului corp.

Ce poate trata dermatologul cosmetic?

Dermatologia se adreseaza la toate categoriile de varsta incepand cu adolescenta. Mai mult, prima problema cu adevarat dificila a pielii apare in adolescenta: acneea, este adesea dificil de tratat. Insa cu tratamentul si metodele de la Yiara, acneea va fi doar o amintire.Apoi, celulita, care afecteaza majoritatea femeilor, este un element care ne pune in fata unei probleme estetice suparatoare.In cele din urma, aparitia inevitabila a primelor riduri ne da batai de cap.

Dermatologul cosmetic trateaza eficient toate aceste imperfectiuni, precum si problemele de pigmentare. De asemenea, se ocupa de estomparea cicatricilor, de indepartarea unei alunite sau pete enervante si multe altele.Datorita tehnologiei disponibile la Yiara, cum ar fi diferitele tipuri de lasere dermatologice si utilizarea substantelor chimice pentru sesiunile de peeling dermatologic, dermatologia estetica este alternativa ideala pentru a avea grija de pielea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *