De ce sa alegi gelul de unghii Bio Sculpture

Cauti o oja intr-o culoare mai vibranta si care sa reziste mai mult in manichiura sau pedichiura? Bio Sculpture Gel este, cu siguranta ceea ce iti doresti! Acest produs inovator este un gel aplicat pe unghii si finisat sub o lampa cu LED. Este o tehnica inovatoare in colorarea si ingrijirea unghiilor, iar aceasta alternativa este preferata de cele mai bune saloane din Romania, dar si din alte tari.

Ce este Gelul Bio Sculpture?

Gelul BioSculpture ofera culorile clasice de mani-pedi, dar este un gel rezistent timp de mai multe saptamani, datorita finisajelor facute cu ajutorul lampilor LED. Acest proces ajuta la uscarea perfecta a gelului, protejand si intarind unghia in acest proces, prevenind in acelasi timp deteriorarea patului unghiei. Una dintre cele mai bune caracteristici este, cum spuneam, rezistenta in timp. Bio Sculpture Gel poate rezista chiar mai mult de trei saptamani!

Multe lacuri de tip gel deterioreaza unghia atunci cand sunt indepartate. Cand vine timpul sa il indepartezi, Bio Sculpture Gel este sters cu o solutie speciala care ajuta la mentinerea unghiilor in starea lor naturala. De la inceput pana la sfarsit, intregul tratament functioneaza pentru ca unghiile tale sa arate cat mai bine, chiar si atunci cand gelul a fost indepartat!

Toate acestea fac din Bio Sculpture Gel cea mai buna alegere pentru manichiura sau pedichiura pentru oricine doreste ca unghiile sa arate perfect si sa ramana perfecte,fara retusuri si batai de cap. Este ideal pentru vacante sau pentru a avea o manichiura impecabila la un eveniment important!

Este mai mult decat o manichiura de calitate: Gelul Bio Sculpture se refera si la sanatatea naturala a unghiilor. Acest lucru inseamna ca a fost creat cu ingrediente de calitate care nu afecteaza unghiile sau pielea, iar Bio Sculpture Gel este un mod de ingrijire a unghiilor care nu contine lianti, grunduri si substante chimice daunatoare precum camfor, DBP, toluen, formaldehida si rasina de formaldehida. De asemenea, tratamentele nu necesita deshidratare inainte de aplicare sau tamponare excesiva pentru a functiona.Prin utilizarea Bio Sculpture Gel iti vei intari unghiile si le vei ajuta sa creasca mai mult si mai sanatos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *