Curs stivuitoristi- implica pregatire teoretica si practica

Acest curs stivuitoristi vine in sprijinul tuturor celor care doresc sa obtina o autorizatie de stivuitorist, pentru a putea ocupa un loc de munca in acest sens. Pentru acest lucru este necesar sa dobanditi nenumarate competente tehnice si organizatorice care sa permita exploatarea stivuitoarelor in conditii de maxima securitate. De aceea, in urma acestui curs veti acumula cunostinte si abilitati deosebite privind manevrarea in deplina securitate a marfurilor, pentru a fi sigur ca aveti toate sansele sa faceti fata cu succes solicitarilor de la locul de munca,

Totodata, masinistul care manevreaza stivuitoare trebuie sa cunoasca indeaproape prevederilor prescriptiilor tehnice ISCIR, si sa stie sa le aplice corect. De indata ce obtineti aceasta autorizatie la finalul cursului veti putea manevra si alte tipuri de utilaje cum ar fi: electrocare, stivuitoare, elevatoare, motocare in functie de categoria marfurilor transportate.

Curs stivuitorist- pentru o meserie de viitor

Daca vreti sa deveniti un bun profesionist inscrieti-va chiar acum la acest curs stivuitoristi pentru a dobandi toate competentele necesare alaturi de traineri specializati cu o vasta experienta in domeniu. Pentru a fi in deplinatate legala este nevoie sa detineti o pregatire profesionala in activitatea de stivuitorist si sa cunoasteti normele de protectia muncii si sa le aplicati intocmai.

Toti aici veti invata care este modalitatea de completare a documentelor, cum trebuie sa pregatiti vehiculul pentru lucru si cum manipulati marfura pentru transport intern atat pe orizontala cat si pe vertical. Trainerii nostri in aplicatiile practice sustinute va vor invata cum sa identificati defectele aparute la utilaje si instalatii si va explica care sunt manevrele specifice si cu ce usurinta puteti manevra orice masinarie de acest tip.

Curs stivuitorist- nenumarate avantaje

Pentru inscrieri la curs stivuitorist accesati site-ul online www.stivuitorist-macaragiu.ro .Tariful de 750 lei include participare curs, examinare ISCIR si ANC, eliberare diploma ANC dar si eliberare autorizatie si talon ISCIR.Cursul se poate desfasura in sali cu toate dotarile necesare si sunt sustinute sesiuni de training de catre adevarati specialisti in domeniu.

Tematica cuprinde toate notiunile necesare pe care trebuie sa le asimilati in aceasta perioada. Acestea includ stagii teoretice si practice pe utilaje profesionale pentru a putea cunoaste caracteristicile specifice profesiei, manevrele necesare pentru a realiza operatiile in mod eficient si prompt, precum si cunoasterea amanuntita a prescriptiilor tehnice ISCIR.

Noi va instruim corect si asupra etapelor necesare pentru obtinerea autorizatiei ISCIR si reprezentam un sprijin real pentru cei care vor sa devina cei mai buni in domeniu. Daca va doriti cu adevarat acest lucru, acum este momentul sa concretizati dorinta dumneavoastra in fapte reale.

Nu o lasati doar in faza de concept ci asigurati-va ca detineti pregatirea profesionala de care aveti nevoie pentru ca doar in acest fel munca prestata se poate mentine la standarde ridicate. Suntem o companie renumita in formarea profesionala din Romania si ne dorim sa sprijinim toate persoanele si societatile comerciale in vederea imbunatatirii eficiente ale calitatii profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *