Cumpara autocolant mobila pentru locuinta

Daca esti in cautarea unei schimbari de look a mobilierului invechit sau poate doar simti nevoia de ceva mai nou, o solutie foarte eficienta este autocolantul pentru mobila. Acesta prezinta o serie de avantaje care pornesc de la pretul de achizitie redus si merg pana la usurinta cu care acesta se poate aplica, rezultand o transformare radicala a mobilierului dumneavoastra.

Un astfel de autocolant mobila este si cel Rustic Blue de la Folina, pe care il gasiti desigur pe Folina.ro. Acesta este perfect pentru amenajarile in stil rustic chic, industrial sau cu tematica marina din locuintele private sau spatii publice, cum ar fi pub-uri, cafenele, spatii comerciale. Autocolantul imita lemnul si are un design format din scanduri verticale pe lungimea rolei. Scandurile au o latime de 6 cm si imbina nuante de albastru, gri si maro.

Atunci cand alegi un autocolant de mobila, este foarte important sa te asiguri ca este realizat din materiale de calitate. Autocolantele pentru mobila de la Folina folosesc un adeziv puternic si sunt realizate din materiale de calitate, care sa le asigure o rezistenta indelungata.Paleta de culori si modele disponibile are o varietate foarte mare, iar autocolantele sunt disponibile la rola cu dimensiuni variate in functie de nevoile personale.

Aceste autocolante sunt ideale pentru a schimba radical infatisarea locuintei si toate acestea cu un minim de efort, atat financiar cat si in ceea ce priveste aplicarea. Avand propriul adeziv, autocolantul se aplica usor folosind o racleta din pasla care sa nu zgarie materialul. Printul de pe aceste colante este laminat, fapt ce ii asigura o buna rezistenta in timp si o intretinere usoara.

Daca accesati site-ul celor de la Folina.ro, o sa puteti alege modelul potrivit pentru dumneavoastra si mai mult de atat, cu ajutorul comunitatii lor active si a bazei de clienti fideli pe care si-au creat-o, puteti gasi recenzii si poze cu rezultate reale. Autocolantele pentru mobila si nu numai, constituie o alternativa eficienta si de luat in calcul pentru a schimba radical look-ul casei dumneavoastra. Incercati si voi produsele lor si nu o sa regretati alegerea facuta!Folina.ro inseamna inovatie la preturi mai mult decat accesibile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *