Ce alegem: un rucsac casual de dama sau o geanta casual?

Atunci cand o femeie urmeaza sa paraseasca locuinta pentru a merge la locul de munca, la cumparaturi sau pentru a iesi in oras la plimbare, aceasta va avea nevoie de o serie de lucruri si obiecte personale. Iar pentru acest lucru o geanta casual sau o poseta reprezinta adesea accesoriul cel mai des utilizat pentru a pune acolo telefonul mobil, diferite produse de infrumusetare sau pentru igiena personala, agenda sau alte astfel de lucruri.

Insa in ultimul timp tot mai des exista interes pentru rucsacul de dama, un accesoriu care are aceeasi utilizare precum o geanta, dar care este purtat in zona spatelui si pe ambii umeri. La fel ca si in cazul gentilor casual de dama, si in cazul rucsacilor exista foarte multe modele de astfel de accesorii disponibile pe piata. Daca esti intr-o dilema si nu stii exact care este alegerea potrivita, este bine de subliniat care sunt avantajele oferite de un rucsac casual sau de o geanta dama casual.

Ce recomanda alegerea unui rucsac casual de dama?

Pentru acele doamne si domnisoare care manifesta interes pentru alegerea unui rucsac de dama in defavoarea unei genti sau a unei posete, trebuie spus ca un astfel de accesoriu are o serie importanta de avantaje. Primul astfel de avantaj se refera la libertatea mai mare de miscare pe care o ofera prin purtarea rucsacului pe ambii umeri. Tot de aici deriva si un alt avantaj, si anume faptul ca rucsacul ofera o pozitie optima la nivelul spatelui comparativ cu o geanta dama casual.

Existenta mai multor compartimente sau buzunare este un alt avantaj pe care il ofera rucsacul de dama. Cu ajutorul acestor buzunare este mult mai usor sa beneficiezi de o organizare eficienta a tuturor lucrurilor si obiectelor in interiorul rucsacului. Tot in randul avantajelor care merita a fi amintite in cazul unui rucsac de dama se numara si versatilitatea momentelor in care poate fi folosit acest accesoriu. Altfel spus, vei putea opta pentru purtarea rucsacului de dama pentru a merge la job, pentru a iesi cu prietenii, pentru a merge la cumparaturi sau chiar si atunci cand urmeaza sa mergi la cursuri.

De ce ai alege o geanta casual de dama?

De cealalta parte, o geanta dama casual are la randul ei anumite avantaje si plusuri. Un prim argument pentru care ti-ai putea indrepta atentia inspre un astfel de accesoriu se refera la faptul ca gentile au mai multe marimi si dimensiuni comparativ cu cele ale unui rucsac. Astfel vei putea sa asortezi mai usor gentile la diferitele tinute vestimentare si situatii in care ai nevoie de o geanta casual.

Mai apoi putem vorbi despre faptul ca o geanta de dama poate fi purtata in diferite moduri, de la purtarea pe umar, purtarea gentii in diagonala peste umar sau chiar purtarea in mana. Un alt avantaj se refera la faptul ca o geanta dama casual este mai eleganta chiar si in cazul tinutelor casual, in comparatie cu un rucsac de dama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *