Banda adeziva PVC-aplicabilitate marita

Diafoam vine in sprijinul clientilor cu produse de exceptie, dintre care se remarca banda adeziva PVC ce are multiple intrebuintari si o calitate net superioara. Aceasta are una din fete acoperite cu adeziv pe baza de solvent si se foloseste cu succes atat in industria alimentara pentru sigilarea ambalajelor usoare,cat si  in industria tipografica sau chiar pentru uz general.

Datorita faptului ca are o aderenta buna pe diverse suporturi si denota o sigilare perfecta, cu inchidere etans, e deosebit de apreciata pe scara larga. In plus, se manevreaza usor si se indeparteaza simplu si rapid, atunci cand nu mai este nevoie de ea. Asadar daca dorit sa transportati niste colete de dimensiuni mari pentru a conferi siguranta produselor din interior si pentru a  nu interveni nici un fel de deteriorare folositi aceasta banda deosebit de eficienta si cu siguranta veti observa diferenta. Este rezistenta la umiditate si produse chimice si are o arie larga de intrebuintari.

Aceste benzi adezive sunt disponibile intr-o gama diversificata si este folosita pentru lipirea si securizarea ambalajelor dumneavoastra. Ne adaptam cu usurinta in functie de cerintele clientilor nostri si le furnizam produse de maxima eficienta pentru a avea certitudinea ca apeleaza si alta data cu aceeasi incredere la noi. Sunt ideal de folosit pentru lipirea suprafetelor si intarirea paletilor.

Se pot rupe manual si, in plus, permit inscriptionarea notatiilor pe suprafata proaspat ambalata, ceea ce este un plus pentru cei care au nevoie sa gaseasca un anumit produs simplu si rapid. Folositi-o pentru a inchide etans orice pachete cu continut sensibil sau usor degradabil.

Banda adeziva PVC – absolut necesara

Banda adeziva PVC este folosita pentru fixare si este cea mai performant folosit pe scara larga. Aceasta este creata printr-un sistem bine definit  si se caracterizeaza printr-o forta mare de fixare si o rezistenta marita intemperii si la temperaturi ridicate. Thnologia care sta la baza crearii acestor benzi le confera proprietati extraordinare, ceea ce explica faptul ca toti mai multi oameni sunt interesati de produsele comercializate de noi.

Raspundem cu promptirudine solicitarilor dumnevoastra si putem onora un numar mare de comenzi intr-un timp scurt. Cheia performantei noastre sta in seriozitatea si profesionalismul cu care ne implicam in fiecare proiect pentru ca ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru clientii nostri.  Prin activitatea intreprinsa zi de zi optimizam proceselor  de productie si punem accent pe prin calitatea produselor clientilor nostrii

Banda adeziva PVC- solutia optima

Daca sunteti in cautarea unor solutii de fixare eficiente alegeti banda deziva PVC de la Diafoam.  Noi va punem la dispozitie solutii inteligente de fixare, pentru o diversitate de pachete si colete din diferite domenii de activitatea.Produsele noastre aduc imbunatatiri enorme in proces si design si asigura o distribuire mai buna a fortei,conferind asfel un grad inalt de siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *