Alege garantia calitatii in reparatii cutii automate

Unitatea de service auto Automatic Gearbox din Bucuresti este o firma specializata in reparatii cutii automate cu o experienta foarte mare in acest domeniu de activitate. In anii din urma si in tara noastra masinile care functioneaza pe baza cutiei de viteze automata au devenit tot mai cautate si prin urmare si numarul de solicitari pentru repararea cutiilor automate de viteze a crescut, mai ales daca avem in vedere faptul ca majoritatea masinilor sunt cumparate de pe piata de masini rulate.

Dorind sa vina in intampinarea nevoilor soferilor care au gasit in masinile avand cutie de viteza automata cea mai buna alegere, societatea comerciala Automatic Gearbox s-a specializat in domeniul reparatiilor cutiilor automate de viteze prin diferite cursuri si traininguri efectuate in tari din Europa de Vest.

Avand o vasta experienta in a rezolva diferitele probleme si defectiuni aparute la cutiile de viteze pentru diferite modele de masini, dar si cunostinte teoretice avansate in tot ceea ce inseamna reparatii cutii automate de viteze, mecanicii care fac parte din echipa Automatic Gearbox vor putea gasi imediat cea mai eficienta solutie si cea mai rapida varianta de a rezolva problema cu masina ta.

Pe baza acestei experiente, dar si a cunostintelor in reparatii cutii automate de viteze, intreg personalul care lucreaza pentru Automatic Gearbox este autorizat de catre Registrul Auto Roman (RAR), acest lucru fiind o garantie a calitatii pentru toate serviciile oferite de aceasta unitate de service auto.

Iar serviciile oferite de Automatic Gearbox atunci cand vine vorba despre repararea cutiilor automate de viteze includ diagnoza, intretinerea cutiei de viteze, servicii de reconditionare a pieselor uzate sau de reparare a pieselor defecte, inlocuirea pieselor care sunt foarte deteriorate, dar si inlocuirea completa a cutiei de viteze automata.

Te asteptam pe site-ul nostru, la www.reparatiecutieautomata.ro, pentru a avea imaginea completa asupra serviciilor de care poti beneficia la Automatic Gearbox atunci cand vine vorba despre reparatii cutii automate.Pe langa faptul ca oferim servicii de cea mai buna calitate, la Automatic Gearbox toate piesele de schimb sunt originale si beneficiaza de garantie.De asemenea, intreaga gama de servicii din categoria reparatiilor cutiilor automate de viteze este la preturi fara concurenta.

Prin urmare, atunci cand alegi Automatic Gearbox beneficiezi atat de calitate excelenta pentru serviciile si pentru piesele de schimb, cat si de preturi foarte bune pentru toate serviciile din domeniul reparatiilor cutiilor de viteze automate. Ba chiar beneficiezi si de unele servicii gratuite, iar aici facem referire la serviciile de diagnoza care sunt gratuite la Automatic Gearbox.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul oricaruia dintre noi, la Automatic Gearbox ne-am angajat sa efectuam reparatii cutii automate de viteze intr-un timp cat mai scurt si astfel sa te repunem la drum in cel mult 24 de ore si doar in cazul in care este nevoie de schimbarea unor piese poate sa dureze pana la 3-4 zile.Acum ca stii care sunt punctele forte si aspectele ce recomanda Automatic Gearbox, de fiecare data cand ai nevoie de reparatii cutii automate in Bucuresti nu ezita sa apelezi la mecanicii unitatii noastre de service auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *