Ai probleme cu cutia de viteze automata? Apeleaza cu incredere la Automatic Gearbox

Cutia de viteze a unei masini impreuna cu motorul reprezinta „inima” acesteia. Pentru buna functionare a cutiei de viteze este indicat ca la cele mai mici semne a unor eventuale probleme sa te adresezi unui service specializat in service auto. Daca in cazul cutiilor de viteze manuale unele probleme mai pot fi rezolvate pe cont propriu, in cazul cutiilor de viteze automate complexitatea acestora necesita obligatoriu specialisti in domeniul reparatii cutii automate.

Pentru a avea garantia faptului ca beneficiezi de cele mai profesioniste reparatii cutii automate, iti recomandam echipa de la Automatic Gearbox din Bucuresti.Automatic Gearbox SRL se afla in topul firmelor ce ofera service autorizat pentru orice tip de masina si pentru toate cutiile de viteze. Datorita faptului ca piata de masini avand cutie automata de viteze a crescut tot mai mult si in Romania in ultimii ani, cei de la Automatic Gearbox au remarcat faptul ca profesionistii care sa ofere service pentru astfel de cutii de viteze sunt foarte putini.

Astfel, numerosi soferi care au nevoie de diagnoza, revizie sau reparatii cutii automate gasesc cu greu astfel de profesionisti. Prin urmare, avand o experienta de peste 20 de ani in rezolvarea defectiunilor la cutiile de viteze, echipa de la Automatic Gearbox s-a specializat in ultimii ani in reparatii cutii automate prin participarea la diferite training-uri tehnice in tari precum Germania si Olanda.

Astfel, orice sofer care are nevoie de reparatii cutii automate pentru masina personala poate alege cu incredere www.reparatiecutieautomata.ro din Bucuresti. Cu o vasta experienta in tot ceea ce inseamna service-ul auto, cu ani de experienta in rezolvarea problemelor aparute la cutiile de viteza si cu cele mai solide cunostinte tehnice, echipa de la Automatic Gearbox ofera oricarui client cel mai inalt grad de profesionalism si servicii de cea mai buna calitate.

Orice sofer isi doreste sa ajunga cat mai rar la un service auto, acest lucru insemnand o buna functionare a masinii. Prin urmare, pentru a avea certitudinea ca totul functioneaza in parametrii optimi la masina ta, Automatic Gearbox te asteapta oricand la revizia periodica. Astfel vei evita probleme mult mai grave si mai complexe la cutia de viteze a masinii tale.

In situatia in care este posibil, echipa de la Automatic Gearbox va reconditiona piesele deteriorate si doar daca aceste piese sunt complet avariate se va trece la schimbarea lor cu altele noi. Trebuie subliniat faptul ca la Automatic Gearbox beneficiezi de piese de schimb originale si astfel ai garantia faptului ca nu vor aparea probleme cu functionarea optima a cutiei de viteze.

Serviciile de diagnoza pentru cutia de viteze automata oferite de Automatic Gearbox sunt gratuite si nu este necesara o programare pentru aceasta diagnoza. De asemenea, preturile practicate de cei de la Automatic Gearbox sunt extrem de competitive pe piata si orice client va gasi asistenta in reparatii cutii automate. Intreg personalul este autorizat de catre Registrul Auto Roman (RAR), iar aceasta reprezinta o garantie a pregatirii temeinice pentru intreaga echipa ce lucreaza pentru Automatic Gearbox SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *