3 motive pentru care gentile negre sunt in mod automat elegante

Gentile negre sunt elegante. Ele emana eleganta in permanenta si ofera o asemenea alura tuturor femeilor care le poarta. Iata mai jos motivele pentru care se afirma acest lucru!

Insasi culoarea neagra inspira eleganta

Din punct de vedere tehnic, negrul este o non-culoare, ca de asemenea si albul. Tocmai de aceea, nicio culoare nu poate egala aceste registre unice ale lucrurilor care nu sunt nici rosii, nici albastre, nici verzi, ci negre (ori albe). Eleganta este insusirea ce exprima iesirea in evidenta dar nu in mod zgomotos, ci, contrar asteptarilor, prin armonie si bun gust, prin elemente cuminti, imbinate placut.

Culoarea neagra poate fi descrisa exact asa, motiv pentru care little black dress a avut si are atat de mult succes. In aceeasi logica, orice tine de aspect si e de culoare neagra are sanse foarte mari sa inspire eleganta – asa ajungem la firescul termenului de genti negre elegante.

Designul gentilor negre este mai simplu

Sigur ca se obisnuieste ca modelele de genti de dama sa fie disponibile in cat mai multe culori, mai ales in oferta magazinelor online, insa vedem mai rar articole cu design intortocheat disponibile pe negru. Mult mai probabil este ca gentile de dama cu design mai simplu sa fie de culoare neagra, fiindca designul trebuie sa ajunga in acord cu cromatica – precum si viceversa.

In acest caz, cum raman gentile negre atractive? E simplu: design-ul lor fie este completat cu finisaje metalice aurii sau argintii (elemente regasite mult la toarte si catarame), fie pielea gentilor negre din piele are aspect matlasat, fie se creeaza capace, buzunar pe o parte etc., pastrand masura simplitatii. Astfel de exemple sunt intalnite in magazinul online MyOwn.

Negrul pune in umbra culorile tipatoare

Este o exprimare metaforica, dar perfect adevarata. Mai ales in prezentul in care culorile tipatoare si amestecate se regasesc deseori in garderobe, o garderoba unde predomina negrul si eventual exista doar tuse de culoare atrage privirile, cheama spoturile de lumina spre ea. O femeie cu o asemenea garderoba le pune in umbra pe cele care epateaza prin culori tipatoare. De ce? Fiindca este eleganta.

Iata cum solutia pentru o femeie ce doreste sa se faca remarcata apare sub forma articolelor si accesoriilor vestimentare negre. La evenimente corporate sau ceremoniale ori la intalniri de afaceri sau romantice, cea care poarta inclusiv o geanta neagra atrage mai multe priviri – sau macar privirile care conteaza.

Multe genti negre elegante, pe MyOwn

Asemenea genti negre elegante sunt de dorit pentru faptul ca sunt valabile indiferent de trenduri, de context, de ocazia de purtare si chiar de dorinta de asortare. Versatilitatea lor, calitatea superioara a lor, mai ales daca sunt genti confectionate din piele naturala, precum si varietatea de moduri de purtare sunt avantaje certe si puternice.

Pe MyOwn .ro se regasesc destule genti elegante de culoare neagra, fie cu trei compartimente, dintre care unul detasabil, fie din piele naturala cu aspect matlasat, fie cu inchidere cu clips magnetic si cu o catarama avand rol decorativ – acestea fiind doar cateva exemple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *