Malco ATP – Furnizorul tau de sisteme de avertizare luminoasa si acustica

Societatea comerciala Malco Auto Truck Parts are ca si obiect de activitate importul si comercializarea unei palete extrem de diversificate de sisteme de avertizare luminoasa si acustica pentru o multitudine de activitati. Toate produsele existente in oferta celor de la Malco ATP sunt ale unor brand-uri de renume in domeniul acesta si prin urmare orice client va beneficia de cea mai buna calitate pentru fiecare produs.Printre produsele care se regasesc in oferta celor de la Malco ATP se numara si o mare varietate de rampe luminoase.

Aceste rampe luminoase au exact acelasi rol ca si un girofar, si anume de a se face vazute si auzite de participantii la trafic.Utilizarea de rampe luminoase este foarte variata si numeroase domenii sunt cele care apeleaza la astfel de semnale de avertizare luminoasa si acustica, domenii printre care putem aminti serviciile de urgenta precum ambulantele si echipajele de politie, in domeniul militar, in domeniul tractarilor auto, in domeniul agriculturii sau in domeniul asistentei rutiere. In oricare dintre aceste domenii a alege o rampa luminoasa poate fi cea mai inspirata optiune.

Trebuie subliniat faptul ca oferta celor de la Malco ATP de astfel de rampe luminoase este foarte diversificata si numeroasa. Astfel, in functie de specificul activitatii si domeniul unde urmeaza a fi folosita o rampa luminoasa, la Malco ATP pot fi gasite astfel de sisteme de avertizare luminoasa si acustica de tip halo cu LED, doar cu LED, de tip rotator si rampe luminoase cu tehnologie xenon.

Pe langa tipul de tehnologie folosita, aceste rampe luminoase pot avea si caracteristici suplimentare precum 2 Worklamps, 2 x Stop Tail Modules, Message Master, Multiwave, Synchrovision sau Water resistant design. Toate aceste rampe luminoase comercializate de catre cei de la Malco ATP au un sistem de prindere in 4 bolturi. In functie de masina pe care urmeaza a fi montata si domeniul de utilizare, poti alege o rampa luminoasa incepand de la dimensiunea de 1000 de milimetri si pana la dimensiunea de 1370 de milimetri.

Pentru oricare dintre rampele luminoase existente in oferta magazinului nostru beneficiezi de garantie de la 2 ani pana la 5 ani, in functie de tipul de rampa luminoasa pentru care optezi.Garantia calitatii acestor rampe luminoase comercializate de Malco ATP este data de cele mai renumite nume in producerea de astfel de sisteme de avertizare luminoasa si acustica, nume precum Premier Hazard, Britax, Vision Alert, Ecco sau Delta Design. Intreaga oferta de rampe luminoase si toate specificatiile tehnice pentru fiecare model pot fi gasite pe site-ul celor de la Malco ATP, si anume pe www.malco.ro.

Inca din anul 2005 specialistii in sisteme de avertizare luminoasa si acustica ce lucreaza pentru Malco Auto Truck Parts depun efortul pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate oricarui client.Cu o experienta bogata in acest domeniu, intreaga echipa de la Malco ATP ofera consultanta in gasirea celui mai bun model de rampe luminoase pentru domeniul in care activezi. Pentru ca la Malco ATP ne dorim sa stabilim parteneriate de succes pe termen lung, calitatea produselor comercializate si profesionalismul echipei sunt pe primul loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *